Inschrijven + info-avond Zomerkamp 2016

Beste CCO’ers,

Ook al duurt het nog een hele tijd, wij denken nu al aan zomerkamp 2016! Het is erg vroeg, maar het kamp is populair. Om zeker te zijn van plaatsen willen we snel reserveren. Dit jaar is het thema:

Zomerkampen in topvorm!
Heb jij in de zomer zin om een weekje op kamp te gaan? Denk je dat je het leuk vindt om met z’n achten of tienen in een grote tent te slapen en de hele week alleen maar leuke bosspelen en waterspelletjes te doen? Vraag dan aan je ouders of jij dit jaar met ons mee mag.

Het zomerkamp zal plaatsvinden van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli in Beekbergen. De week begint zondag 17 juli om 14.30 uur met om 16.00 uur een grote opening. De sluiting is zaterdag 23 juli om 11.00 uur.

De superjongeren (sjoka’s) gaan een halve week. De halve week begint op woensdag 20 juli. Vanaf 14.00 uur zijn de kinderen welkom en om 15.00 uur is de opening. De sluiting is op zaterdag 23 juli om 11.00 uur tegelijk met de andere leeftijdsgroepen.

Zomerkamp, dat wil je beleven!
Je zit met je leeftijdsgenootjes in een ‘dorp’ (aantal tenten van max 10 personen bij elkaar). Je bent de hele dag buiten in het bos en er worden allerlei leuke spellen en activiteiten georganiseerd. Een bosrenspel, je gaat op speurtocht, er is kampvuur, disco, er worden kampliedjes gezongen en je gaat een dag zwemmen. En ’s avonds natuurlijk kletsen en keten in de tent! Ook is er een gave compleet ingerichte sporthal en zijn er danszalen.

Leeftijdsindeling
Superjongerenkamp (Sjoka) 6 t/m 8 jaar
Jongerenkamp (Joka)  8 t/m 10 jaar
Tienerkamp (Tika)  10 t/m 12 jaar
Middenkamp (Mika) 13 t/m 15 jaar
Ouderenkamp (Ouka)  15 t/m 18 jaar

Kosten
Sjoka’s                Joka’s                Tika’s                Mika’s                Ouka’s
€ 82,50              € 155,00           € 155,00           € 165,00            € 165,00

(Let op! Dit zijn de kosten van 2015, de kosten van 2016 zijn door omstandigheden nog niet bekend, zodra deze bekend zijn laat ik dat zo snel mogelijk weten.)

Kampvoorzieningen
Het kampterrein bevindt zich in Beekbergen, midden in het bos. De kinderen slapen in een grote tent. Aan grote picknicktafels wordt met de eigen tentgenootjes gegeten in het dorp. Het eten wordt bereid door professionele koks. Op het terrein zijn verder aanwezig: een amfitheater, een administratie met EHBO-ruimte en ziekenboeg, een toilet- en een douchegebouw. Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een weekindruk.

Geldzaken
Annuleren kan altijd tot 4 weken voor de vertrekdatum. De aanbetaling is voor de sjoka’s € 10,00 per persoon en voor de andere leeftijdsgroepen € 20,00 per persoon. De aanbetaling dient voor zondag 31 januari betaald te zijn. Het kan overgemaakt worden naar rekening NL17 INGB 0005 1334 39 ten name van Gymvereniging CCO Zaandam. Het resterende bedrag dient voor zondag 29 mei overgemaakt te zijn. Wat dit resterende bedrag precies is volgt dus later.

Informatiebijeenkomst
Om meer informatie te geven en om al uw vragen te kunnen beantwoorden geef ik op woensdag  27 januari om 19.00 uur in de kleedkamer van de gymzaal op de Hogendijk, een voorlichting. Wilt u hierbij zijn? Stuur dan een e-mail naar wvblokland@gmail.com.

Voor overige informatie kunt u terecht bij Wietske van Blokland (06-26929758), indien niet beschikbaar kunt u terecht bij Kim Vos (06-38323283). Ook kunt u kijken op de website: www.zoka.nl.

Opgeven
Wil je mee? Geef je dan op vóór zondag 31 januari. Je kunt je opgeven door de volgende gegevens te mailen naar wvblokland@gmail.com: naam, adres, postcode/plaats, telefoonnummer(s), geboortedatum, e-mailadres, trainer, leeftijdsgroep. Later opgeven is mogelijk, alleen is er een kans dat het kamp in die week al vol zit.

Wil je graag mee, maar kan je deze week niet? Er zijn nog 6 andere weken dat je je op kunt geven voor zomerkamp. Kijk hiervoor even op de website van zomerkamp (www.zoka.nl).

Met vriendelijke groet,

Namens CCO Zaandam,
Wietske van Blokland