CCO-ers succesvol bij eerste plaatsingswedstrijd 8 & 9 februari in Wormer

De acro gymnasten van CCO hebben een super weekend gehad tijdens de eerste plaatsingswedstrijd in Wormer. Het publiek en de jury hebben genoten van de mooie oefeningen die zijn neer gezet. Met een flink aantal podiumplaatsen is er een mooi begin gemaakt voor plaatsing voor de halve finales en uiteindelijk voor het NK:

IMG-20190210-WA0003– Cindy Mendes Rodrigues en Maaike Suurmeijer (E-lijn) hebben een nette oefening neer gezet en mochten de zilveren medaille omhangen.
– In deze categorie lagen de scores dichtbij elkaar. Adoria Verkleij en Iris van Otterloo hebben een mooie 4e plek behaald.
– In de jeugd E-lijn was er bijna een volledig CCO-podium. Op de 2e plaats stonden Firy Zwaan en Laurine van Galen. Senna Roepert en Femke van Braam waren verdiend 1e.
– Onze jongste talenten (jeugd E-niveau) hebben gestraald op hun allereerste wedstrijd. Mika Mocci en Margarida Vicente de Melo zijn op een mooie 6e plaats geëindigd, gevolgd door Elanur Bozkurt en Beatriz Isabel Vicente de Melo op een 7e plek.
– Faye van ‘t Slot, Simone Rijke en Sammy Koch hebben in een groot deelnemersveld de gouden medaille veroverd, heel knap gedaan! (D-lijn)
– Anne-Sophie Lurvink en Lotte van Blokland hadden sterke concurrentie en zijn op een mooie 7e plek geëindigd.
– Liv Jansma en Evelien Hotting  hebben knap het zilver binnen gehaald in een sterk deelnemersveld (C-niveau)
– Elin Hoogstad, Luna Mulderij en Finette Janssen (C-lijn) hadden helaas te maken met een blessure waardoor ze alleen hun balansoefening hebben kunnen doen. Met onwijs veel doorzettingsvermogen en een mooie score hebben ze laten zien dat de concurrentie moet oppassen tijdens de volgende plaatsingswedstrijd!
– Voor het B-niveau was dit een oefenwedstrijd, maar het team Lale Bozkurt, Kyara Stam en Hai-Yan Flier en het team Amaia Fernand en Floor Bleeker hebben allebei een mooie gouden medaille binnen gehaald en kunnen vol vertrouwen richting hun eerste officiële plaatsingswedstrijd.

De gymnasten gaan hard doortrainen en mogen het weekend van 6/7 april weer stralen tijdens de 2e plaatsingswedstrijd in Utrecht.

IMG-20190210-WA0007